понедељак, децембар 10, 2012

SINO

Ukoliko se često nalazite u poziciji da morate na daljinu da rešavate situacije sa problematičnim Prozorima a sa druge strane veze je neko ko se ne razume baš najbolje u računare i ne zna gde tačno treba da klikne kako bi vam pružio osnovne sistemske informacije, pokušajte sa programom SINO.

Ovaj program je napravljen sa ciljem da prikupi sve važne informacije poput verzije Windowsa, stanja servisa, aktivnih procesa, event loga i slično na jedno mesto u vidu preglednog tekstualnog dokumenta koji se kasnije može kopirati, poslati mejlom ili postaviti na forum radi dalje analize. SINO je besplatan i možete ga preuzeti sa adrese artellos.com/sino-page .

Ako vas zanima pre svega hardverska strana računara u pitanju, Kiwi System Info je program koji će do u sitna crevca da vam prikaže sve što želite a verovatno i dosta toga što ne želite odnosno stvari o kojima pojma nemate šta znače i čemu služe. Ne može da napravi tekstualni izveštaj kao prethodni program ali vredi svaku paru s obzirom na to da je besplatan :-)

I još jedan besplatan program slične namene, HWiNFO,  i sijaset informacija koje prikazuje:


Нема коментара:

Постави коментар